Online ingyenes iktató program

Dokumentumkezelés minden részletre kiterjedően

A Helpfordesk iratkezelő rendszere teljes körű szabályozott iratkezelést valósít meg és felöleli az iratok keletkezésétől a megsemmisítésükig tartó életútját. Iratkezelő szoftverünk támogatja az iratok keletkezését, iktatását, rendszerezését és a selejtezhetőség szempontjából történő válogatását, segédletekkel (határidőkkel, kezelési utasításokkal) való ellátását, szakszerű és biztonságos megőrzését, használatra bocsátását, selejtezését, levéltárba adását.

Dokumentumok életciklusának követése – minden egy felületen

Az iktatás segítségével válnak az iratok elérhetővé, az itt rögzített adatok alapján tudjuk nyomon követni egy dokumentum életútját. Iratkezelő rendszerünkkel a dokumentum teljes életciklusa nyomon követhető, beleértve a nyilvántartásba vételt, a jóváhagyási, véleményezési folyamatokat, az ezekhez kapcsolódó hozzászólásokat, a dokumentumsablonok kezelését, az adott irathoz szorosan kapcsolódó egyéb dokumentumok feltüntetését, valamint a jogosultságok kezelését is. Még évek múltán is visszanézhetők a véleményezések okán keletkező korábbi dokumentumverziók és az irat aktuális verziója is.

Gyors visszakeresés, zökkenőmentes ügyintézés

Az iratkezelő rendszerben történő iktatással az alapadatok megadásán túl további metaadatokat is rögzíthetünk egy irathoz, ezzel optimalizálhatjuk szervezetünk ügyintézési folyamatát, valamint elősegíthetjük a későbbi visszakeresést, listák előállítását is. Iratkezelő szoftverünkben történő iktatás lehetővé teszi a teljes dokumentumállományban való összetett szűrési lehetőséget, korábban megadott metaadataink alapján, melyekből rendkívül pontos statisztikákat nyerhetünk ki, például egy adott időszakban egy adott partnerrel történő összes iratforgalmunkra vonatkozóan.

OCR magyar – Online magyar OCR le lett fordítva kedvenc nyelvedre! Több mint 100 nyelven automatikusan beolvasunk és felismerünk szöveget.

Keressen magyar szöveget a képeken, és automatikusan alakítsa át szerkeszthető szöveggé. Ezzel a beszkennelt könyveket és dokumentumokat géppel olvasható formátumba konvertálhatja, így kereshet, másolhat, fordíthat vagy nyomtathat a szövegben.

A Helpfordesk Edoc szoftvere nem csak egy egyszerű iktató program. Tesztelt dokumentumkezelő rendszerünk amellett, hogy precízen támogatja az iratkezelés alapfolyamatát az érkeztetéstől az ügyintézési feladatokon át a levéltárba adásig, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően elsőként tette lehetővé a különféle e-ügyintézési szolgáltatásokhoz való kapcsolódást a közszféra számára. Vállalatok esetén rendszerünk workflow funkciója és üzleti intelligencia megoldása nyújt plusz segítséget.